Bæredygtigt Landbrug vil ikke fremsende deres politianmeldelse til denne sides redaktør

stats
Besøgstallet på Danmarks skrappeste miljøblog er steget efter den påståede politianmeldelse.

Trods både skriftlig og telefonisk henvendelse nægter Hans Aarestrup at udlevere den påståede politianmeldelse til denne sides redaktør, hvorfor vi ikke kan forklare,hvad anmeldelsen går ud på.

I telefonen oplyser en noget rystet Hans Aarestrup, at han skal vende sagen med sin advokat, men vi kunne ikke få navnet på denne ud af direktøren for Bæredygtigt Landbrug. Her vrøvler man om en “intern” advokat der skal efterfølges af en “ekstern” advokat. (Advokater anvender man i civile sager, men en sådan er der jo ikke på tale…)

I al fald undrer vi os over, at man ikke allerede havde vendt sagen med en advokat før man besluttede at politianmelde undertegnede.

Vi har faktisk kun andenhånds oplysninger om denne anmeldelse, og det er altså ikke lykkedes at få dokumentationen ud af Hans Aarestrup fra BL. Findes den overhovedet?

Det skal nok blive spændende, og vi håber at de mange nye læsere, som denne sag har tiltrukket fortsat lader sig underholde af Bære-udygtigt Landbrugs juridiske luftnumre.

Landbrugsavisens medarbejder, der jo bragte historien til torvs,  sad og spiste frokost, da vi ringede ham op lørdag den 24. september for at få en kommentar. Han gad ikke se på sagen før om et par dage.