Igen: Sundhedsfarligt kød solgt til forbrugerne

Igen ser vi et eksempel på, at kødproducenterne sender sundhedsfarligt kød på markedet, tjener penge på det farlige kød for så, når det meste er spist, at “kalde det tilbage” eller opfordre til at kassere det uden at få pengene tilbage.

Danpo, der har broderparten af det danske kyllingekødmarked, opdagde “for højt antal camphylobakter i noget kyllingekød, men beskeden kommer først. efter at kunderne har sat kød og bakterier til livs.

Her på redaktionen undrer vi os over, at man ikke tester kødet, før det sendes ud til butikkerne. At finde bakterierne efter at det er spist synes nogen lunde lige så begavet, som at skynde sig at lukke stalddøren, efter at hesten er rendt af gårde.

Finans.dk skriver om sagen bl.a:

 

Der er fundet for højt indhold af campylobacter-bakterier i bakker med ovnklar kylling fra Danpo. Det oplyser Danpo i en mail til Ritzau.

Har man købt produktet, opfordres man til at kassere varen eller levere den tilbage til butikken. Den pågældende pakke på 1200 gram er solgt i Løvbjerg og Netto, oplyser Danpo.

via Campylobacter fundet i ovnklar kylling